НЕ/ПОЗНАТИ от Златния фонд на Колекцията на ОББ със специална награда от конкурса на БДВО – PR Приз 2017Обединена българска банка получи специална награда  от конкурса PR Приз 2017, организиран от Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО), за проекта НЕ/ПОЗНАТИ от Златния фонд на Колекцията на ОББ. Отличието е на бизнес информационния портал b2b Media в категория „Корпоративна PR Кампания“, а почетната грамота бе връчена от Надя Маринова – главен редактор и управляващ мениджър на b2b Media.

„Специалната награда, която получихме, е за специален и много скъп за нас проект, за който една категория не е достатъчна. Благодарим, че именно b2b Media ни я връчва, защото по пътя, който поехме, за да станат нашите НЕ/ПОЗНАТИ по-близки на българското общество, а не просто скрити съкровища в трезор, приложихме всички комуникационни „пътни“ знаци и днес това е факт. Високата оценка на медия е доказателство не само че сме свършили работата си добре, но и че тя може да послужи за пример на комуникационната гилдия, както днес, така и занапред.“ сподели Анка Костова, мениджър на PR отдела на Обединена българска банка.

Церемонията по награждаването на победителите в PR приз се проведе на 18 май в Софийска градска художествена галерия, а в реномирания конкурс, който се проведе за 17-а поредна година, участваха 74 проекта в 13 категории, като една от тях с най-много участващи проекти, бе именно „Корпоративна PR Кампания“.

За своя проект НЕ/ПОЗНАТИ Обединена българска банка получава втора награда от престижен комуникационен конкурс, като само преди по-малко от месец бе призьор в BAPRA Bright Awards 2017, организиран от Българската асоциация на ПР агенциите.